Υλικά
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φλιτζάνια ντοματίνια
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
8 μεγάλα αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φλιτζάνια ντοματίνια
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
8 μεγάλα αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Σε ένα τηγάνι που μπαίνει και σε φούρνο βάζουμε τα ντοματίνια και τα κρεμμυδάκια, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε περίπου 5 λεπτά στην εστία της κουζίνας.
Προσθέτουμε τα αυγά και το τυρί, ατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Μαγειρεύουμε περίπου 2 λεπτά, μεταφέρουμε το τηγάνι στο φούρνο και ψήνουμε για 10 έως 13 λεπτά.
Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.