Υλικά
1 1/2 φλιτζ. φέτα κομματιασμένη
1 κουτί φύλλο
1/2 φλιτζ. βούτυρο
2 αυγά
1/4 φλιτζ. βούτυρο
1/2 φλιτζ. αλεύρι
1 1/2 φλιτζ. γάλα
1 κρόκο αυγού
μοσχοκάρυδο
πιπέρι
1 κουτί φύλλο
1/2 φλιτζ. βούτυρο
2 αυγά
1/4 φλιτζ. βούτυρο
1/2 φλιτζ. αλεύρι
1 1/2 φλιτζ. γάλα
1 κρόκο αυγού
μοσχοκάρυδο
πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο (1/4 φλιτζ.) στη φωτιά.-Μόλις λιώσει, ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο.
-Κατόπιν ρίχνετε το γάλα βραστό και ανακατεύετε με το σύρμα ώσπου να πάρει βράση.
-Την αφήνετε να πάρει ακόμη μερικές βράσεις, αφού προσθέσετε το ανάλογο αλάτι.
-Όταν δέσει, την αποσύρετε από τη φωτιά.
-Ρίχνετε τον κρόκο του αυγού και ανακατεύετε γρήγορα.
-Προσθέτετε μοσχοκάρυδο
-Προσθέτετε τη φέτα
-Σπάτε τα αυγά μέσα στη μπεσαμέλ και ανακατεύετε
-Προσθέτετε το πιπέρι
-Κόβετε το φύλλο σε λουρίδες φαρδιές περίπου 10 πόντους
-Σε κάθε μία που θα παίρνετε θα την αλείφετε με βούτυρο
-Βάζετε μία κουταλιά μείγμα
-Διπλώνετε προς τα μέσα κυλινδρικά
-Τοποθετείστε τα σε ένα βουτυρωμένο ταψί
-Αλείφετε όλα τα μπουρεκάκια με βούτυρο
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά
-Μπορούν επίσης να τηγανιστούν