Υλικά
2 βάσεις για πίτσα
σάλτσα ντομάτας
μεξικάνικα φασόλια
1,5 κούπες τριμμένη μοτσαρέλα
200 γρ ντοματίνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 αβοκάντο
φρέσκο κόλιανδρο
Sour cream
ταμπάσκο
1 τσίλι
2 λάιμ
σάλτσα ντομάτας
μεξικάνικα φασόλια
1,5 κούπες τριμμένη μοτσαρέλα
200 γρ ντοματίνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 αβοκάντο
φρέσκο κόλιανδρο
Sour cream
ταμπάσκο
1 τσίλι
2 λάιμ
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στου 220°C.Τοποθετούμε σε ταψιά τις βάσεις τις πίτσας και σε κάθε μία προσθέτουμε 2-3 κουταλιές σάλτσα και την απλώνουμε στη βάση.
Από πάνω προσθέτουμε λίγα μεξικάνικα φασόλια και τη μοτσαρέλα χωρισμένη στα δύο.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε και αυτά στη μεξικάνικη πίτσα.
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και την σερβίρουμε με το αβοκάντο κομμένο σε φέτες από πάνω, τον κόλιανδρο, τη sour cream, φέτες από το τσίλι, λίγο ταμπάσκο και φέτες από το λάιμ.