Μανιτάρια αλα κρεμ
Αν αγαπάτε τα μανιτάρια και την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος, τότε θα λατρέψετε τα κλασικά μανιτάρια αλα κρεμ!
Υλικά
250 γρ λευκά μανιτάρια
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1/4 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ τυρί κρέμα
λίγο αλάτι
πιπέρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1/4 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ τυρί κρέμα
λίγο αλάτι
πιπέρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο να ζεσταθούν.Σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά και λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να εμφανιστούν οι πρώτες φουσκάλες.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια αλα κρεμ με λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.