Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 κιλό κυδώνια
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά πελτέ
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλαράκι κανέλλα
1 κουταλιά ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
1 κιλό κυδώνια
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά πελτέ
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλαράκι κανέλλα
1 κουταλιά ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Πλένετε τα κυδώνια τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε χοντρές φέτες-Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει και σοτάρετε τα κυδώνια
-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να κάψει και σοτάρετε τα κρεμμύδια και κατόπιν το κρέας
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 2 κούπες νερό αφού πρώτα έχετε διαλύσει μέσα τον πελτέ
-Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να βράσει 1 ώρα περίπου
-Προσθέτετε τα κυδώνια και όλα τα μπαχαρικά και αφήνετε να ψηθεί μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.