Υλικά (8 μερίδες)
2 1/2 φλιτζάνια κριθαράκι
1/4 φλιτζάνι βούτυρο ανάλατο μαλακό
1/4 φλιτζάνι παχιά κρέμα
1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά φρέσκα τσάιβς ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το κριθαράκι.2. Το μεταφέρουμε σε ένα βουτυρωμένο μπολ σερβιρίσματος. Το ανακατεύουμε με το βούτυρο και την κρέμα και καρυκεύουμε με το μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε από πάνω την παρμεζάνα και γαρνίρουμε με τα τσάιβς.