Υλικά
1 φλιτζάνι κέτσαπ
1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
1/4 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
1/4 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το γκριλ.Αναμιγνύουμε την κέτσαπ, το ξύδι, την καφέ ζάχαρη, το μέλι, τη Worcestershire, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το πιπέρι και 1/4 φλιτζάνι νερό. Κρατάμε 1/3 φλιτζάνι από το μίγμα για αργότερα.
Ανακατεύουμε τη μαρινάδα με το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο μπολ και αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα ή για μια νύχτα, ανακατεύοντας περιστασιακά. Αποστραγγίζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα.
Τοποθετούμε το κοτόπουλο στη σχάρα του γκριλ και μαγειρεύουμε για 10-12 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε, βάζουμε το 1/3 φλιτζάνι μαρινάδα που έχουμε κρατήσει και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10-12 λεπτά ακόμα ή μέχρι να έχει ψηθεί το κοτόπουλο.