Υλικά
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
1 κουταλιά αλεύρι γενικής χρήσης
1 μεγάλο αβγό
Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλάκι ψιλοκομμένα φρέσκα ή ξερά μυρωδικά της αρεσκείας μας
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Γάλα για να υγρανθεί το μίγμα
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά αλεύρι γενικής χρήσης
1 μεγάλο αβγό
Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλάκι ψιλοκομμένα φρέσκα ή ξερά μυρωδικά της αρεσκείας μας
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Γάλα για να υγρανθεί το μίγμα
2 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, προσθέτοντας γάλα μέχρι το μίγμα να ρέει (όχι πολύ ρευστό).2. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα ρηχό τηγάνι μέχρι να κάψει και ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μίγμα. Το γυρίζουμε για να τηγανιστούν και οι δυο πλευρές.
3. Σερβίρουμε αμέσως με μια πράσινη σαλάτα.