Κορμός frozen yogurt
Το παγωμένο γιαούρτι είναι απολαυστικό και πολύ δροσιστικό για το καλοκαίρι! Δοκιμάστε και εσείς αυτή τη συνταγή για τον πιο νόστιμο και παγωμένο κορμό.
Υλικά
250 γραμμάρια φράουλες
16 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
250 γραμμάρια μπανάνες
250 γραμμάρια σμέουρα
250 γραμμάρια βατόμουρα
16 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
250 γραμμάρια μπανάνες
250 γραμμάρια σμέουρα
250 γραμμάρια βατόμουρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φράουλες με 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Ρίχνουμε το μείγμα σε μία ανοξείδωτη φόρμα κέικ και την τοποθετούμε στον καταψύκτη για τουλάχιστον 15 λεπτά.Εντωμεταξύ, ξεπλένουμε το μίξερ και χτυπάμε τις μπανάνες με άλλες 4 κουταλιές γιαούρτι. Προσθέτουμε το μείγμα στη φόρμα κέικ πάνω από την πρώτη στρώση και επιστρέφουμε τη φόρμα στον καταψύκτη.
Επαναλαμβάνουμε με τους άλλους 2 τύπους φρούτων και το υπόλοιπο γιαούρτι.
Το κέικ είναι έτοιμο μόλις το πάνω στρώμα είναι σκληρό.
Μπορούμε να το κρατήσουμε στην κατάψυξη όσο θέλουμε. Κόβουμε το κέικ ενώ είναι ακόμη κατεψυγμένο και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα.