Καυτερή μεξικανική σάλσα
Αν θέλουμε πιο χοντροκομμένη σάλσα, αναμιγνύουμε μόνο το μισό κρεμμύδι, τα τσίλι και το κόλιαντρο με τις ντομάτες. Τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και τα αναμιγνύουμε με τη λοιπή σάλσα.
Προσοχή: Η σάλσα είναι πολύ καυτερή. Μπορούμε να βάλουμε το μισό καγιέν. Επίσης το κόλιαντρο μπορεί να αυξομειώνεται κατά τη γεύση.
Προσοχή: Η σάλσα είναι πολύ καυτερή. Μπορούμε να βάλουμε το μισό καγιέν. Επίσης το κόλιαντρο μπορεί να αυξομειώνεται κατά τη γεύση.
Υλικά (3)
450 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα, στραγγισμένα
1/2 κρεμμύδι μικρό
1/4 φλ. πράσινα τσίλι από κονσέρβα ή πράσινες καυτερές πιπεριές
4 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο τεμαχισμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουταλιά ξύδι
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
1/8 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1/2 κρεμμύδι μικρό
1/4 φλ. πράσινα τσίλι από κονσέρβα ή πράσινες καυτερές πιπεριές
4 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο τεμαχισμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουταλιά ξύδι
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
1/8 κουταλάκι πιπέρι καγιέν