Υλικά
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
1 κουταλιά κοινό αλεύρι
250 ml δυνατό κόκκινο κρασί
4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1 μεγάλο καρότο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μίσχος σέλερι τεμαχισμένος
1 πράσο πλυμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
25 γρ. μαύρη σοκολάτα χοντροκομμένη
? κουταλάκι κανέλα
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένα
400 ml ζωμός μοσχαριού
ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
1 κουταλιά κοινό αλεύρι
250 ml δυνατό κόκκινο κρασί
4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1 μεγάλο καρότο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μίσχος σέλερι τεμαχισμένος
1 πράσο πλυμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
25 γρ. μαύρη σοκολάτα χοντροκομμένη
? κουταλάκι κανέλα
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένα
400 ml ζωμός μοσχαριού
ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα