Υλικά
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1,5 ποτήρι ζάχαρη
3 αυγά
1 μπέικιν
1 κ.σ. τριμμένο γαρύφαλλο
1 κ.σ. κανέλα
1 ποτήρι κονιάκ
2,5 ποτήρια φαρινάπ
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1,5 ποτήρι ζάχαρη
3 αυγά
1 μπέικιν
1 κ.σ. τριμμένο γαρύφαλλο
1 κ.σ. κανέλα
1 ποτήρι κονιάκ
2,5 ποτήρια φαρινάπ
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τα υγρά, την ζάχαρη και όλα τα υπόλοιπα μαζί. Ψήνουμε στους 200 C και μετά πασπαλίζουμε με αχνή.
|