Υλικά (4)
1 κουταλιά ελαφρό σησαμέλαιο
1/2 φλιτζ. πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα
1/2 φλιτζ. φρέσκα πλατιά φασολάκια
από 1/2 φλιτζ. κόκκινη και κίτρινη πιπεριά κομμένες σε κύβους
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
4 κουταλιές ζωμός λαχανικών
1 κουταλάκι σόγια σος
1/2 κουταλάκι σκορδόσκονη
1 κουταλάκι σησαμόσποροι
500 γρ.ζυμαρικό μαλλιά αγγέλου ή σπαγετίνι
1/2 φλιτζ. πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα
1/2 φλιτζ. φρέσκα πλατιά φασολάκια
από 1/2 φλιτζ. κόκκινη και κίτρινη πιπεριά κομμένες σε κύβους
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
4 κουταλιές ζωμός λαχανικών
1 κουταλάκι σόγια σος
1/2 κουταλάκι σκορδόσκονη
1 κουταλάκι σησαμόσποροι
500 γρ.ζυμαρικό μαλλιά αγγέλου ή σπαγετίνι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.2. Ψιλοτηγανίζουμε τα πρώτα 4 συστατικά για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τον ζωμό, την σόγια σος, την σκορδόσκονη και τους σησαμόσπορους και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμη ή μέχρι να ασπρίσουν οι γαρίδες.
3. Σερβίρουμε πάνω στο ζυμαρικό.