Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
4 κουταλιές καυτερή ή 5 κουταλιές απαλή μουστάρδα
ψιλοκομμένο μαϊντανός
πάπρικα γλυκιά
αλάτι
1/2 κουταλάκι τσίλι
1 λειωμένη σκελίδα σκόρδο
πιπέρι
λίγο κάρυ
4 κουταλιές καυτερή ή 5 κουταλιές απαλή μουστάρδα
ψιλοκομμένο μαϊντανός
πάπρικα γλυκιά
αλάτι
1/2 κουταλάκι τσίλι
1 λειωμένη σκελίδα σκόρδο
πιπέρι
λίγο κάρυ
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και λειώνουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αν θέλουμε το κάνουμε πιο καυτερό προσθέτουμε περισσότερο τσίλι.
|