Υλικά (1 ταψί 30 εκ.)
5-6 φύλλα κρούστας
1,2 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες
120 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο γάλακτος
1 κ. σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 πρέζα αλάτι
2 βανίλιες
6 αυγά
1 αυγό για το άλειμμα
1,2 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες
120 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο γάλακτος
1 κ. σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 πρέζα αλάτι
2 βανίλιες
6 αυγά
1 αυγό για το άλειμμα