Υλικά
1/2 σακουλάκι φάβα
1/2 φλιτζ. λάδι
αλάτι και πιπέρι
λίγο λάδι
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. λάδι
αλάτι και πιπέρι
λίγο λάδι
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα τη φάβα με νερό να την καλύπτει και το λάδι-Αφήνετε να βράσει μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός-πολτός
-Αφήνετε να κρυώσει
-Βάζετε σε ένα πιατάκι και ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και κρεμμύδι ψιλοκομμένο