Baileys irish cream 4 ψήφοι

Από ΑΣΠΑ Κ.
Baileys irish cream
 
 

Υλικά

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
375 γρ. σοκολατούχο γάλα
1 1/2 φλ. ουίσκι
2 βανίλιες
2 κ.σ. γλυκερίνη
1 κ.σ. καφέ
1 κ.σ. βραστό νερό

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα, το σοκολατούχο γάλα, το ουίσκι,
την βανίλια και την γλυκερίνη. Τα ζεσταίνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν
ένα μείγμα. Έξω από την φωτιά χτυπάμε τον καφέ διαλυμένο στο βραστό νερό και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Το αδειάζουμε σε μπουκάλι και διατηρείται για 30 με 40 μέρες.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες