Αχινοί γεμιστοί 1 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΗΣ
Αχινοί γεμιστοί
 
 

Υλικά

20 αχινοι
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20 κουταλιές ρύζι
20 φέτες ντομάτας
1 κουταλιά δυόσμο
ελάχιστη ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βγάζουμε τα αγκάθια των αχινών τρίβοντάς τους καλά σε μια πέτρα. Τους ανοίγουμε το στόμα και κρατάμε τα αυγά και το νερό τους. Σε τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι τσιγαρίζω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτω το ρύζι, δυόσμο, ελάχιστη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, τα αυγά και το νερό των αχινών. Γεμίζουμε τους αχινούς με μία φέτα ντομάτας από πάνω τους και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Όταν ψηθούν σπάμε το καβούκι με ένα εργαλείο και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες