Υλικά (12)
12 αυγά σφιχτοβρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζ. μαγιονεζα
4 φέτες μπέικον
2 κουταλιές ψιλοτριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά μουστάρδα
1/2 φλιτζ. μαγιονεζα
4 φέτες μπέικον
2 κουταλιές ψιλοτριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Μαγειρεύουμε το μπέικον σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να σκουρύνει ομοιόμορφα. Εναλλακτικά το τυλίγουμε σε χάρτινες πετσέτες και το μαγειρεύουμε στα μικροκύματα για περίπου 1 λεπτό ανά φέτα. Το κομματιάζουμε και το βάζουμε στην άκρη.2. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και τους βάζουμε σε ένα μικρό μπολ. Τους λιώνουμε αναμιγνύοντάς τους με τη μαγιονέζα, το μπέικον, το τυρί και μουστάρδα. Γεμίζουμε με το μίγμα τα μισά αυγά και τα παγώνουνμε μέχρι να σερβίρουμε.