Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Ο συνδυασμός τους με χορταρικά και λαχανικά πραγματικά ξεχωρίζει.
Καλή όρεξη
-
Φετουτσίνια του διαβόλου (pasta diablo) 11/03/2007
-
Γιαβανεζικα φετουτσίνια με φιστίκια 11/03/2007
-
Βίδες με σπαράγγια και ελιές 11/03/2007
-
Βίδες με αποξηραμένα λαχανικά και εστραγκόν 11/03/2007
-
Βίδες και λαχανικά με ντρέσινγκ παρμεζάνας 11/03/2007
-
Κριθαράκι «ημερα της Βαστίλης 11/03/2007
-
Λιγκουίνια αραμπιάτα με σκόρδο και κάπαρη 11/03/2007
-
Σπαγγέτι primavera από τα χεριά του σεφ 11/03/2007
-
Κουσκούς Αλγερίας 11/03/2007
-
Μακαρονάδα του αγρού (pasta rustica) 11/03/2007
-
Φετουτσίνια Αλφρέντο με κοτόπουλο στο φούρνο 11/03/2007
-
Φετουτσίνια Αλφρέδο με τόνο 11/03/2007
-
Σπαγγέτι Αλφρέντο με ρόκα και κρεμμύδι 11/03/2007
-
Μακαρονάδα Αλφρέντο 11/03/2007
-
Κριθαράκι Αλφρέντο 11/03/2007
-
Κοχύλια με κολοκύθια 11/03/2007
-
Κοχυλάκι με δυο ελιές 11/03/2007
-
Κοτόπουλο Αλφρέντο με φετουτσίνια 11/03/2007
-
Πέννες καπρεζε 11/03/2007
-
Εκπληκτική σπαγγετίνι καπονάτα 11/03/2007