Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Συνδιάζονται πολύ όμορφα με θαλασσινά.
Καλή όρεξη
-
Φετουτσίνια με γαρίδες και σάλτσα κρέμας με μέλι και σπανάκι 08/03/2007
-
Φετουτσίνια με γαρίδες και γιαούρτι 08/03/2007
-
Φετουτσίνια με γαρίδες Ινδονησίας 08/03/2007
-
Φετουτσίνια με αυγά σολομού και σάλτσα βότκας 08/03/2007
-
Φετουτσίνια Αλφρέντο με σολομό 08/03/2007
-
Νόστιμα φετουτσίνια cajun 08/03/2007
-
Φετουτσίνια με χτένια και τζίντζερ 08/03/2007
-
Φαρφάλες με καπνιστό σολομό 08/03/2007
-
Τσίλι κον καρνέ καβουριού με φετουτσίνια 08/03/2007
-
Τσίλι con carne καβουριού 08/03/2007
-
Λιγκουίνια αλά τραστεβερινα 08/03/2007
-
Τόνος με μακαρόνι στο φούρνο 08/03/2007
-
Τόνος με κοχύλια, ελιές και καυτερές πιπεριές 08/03/2007
-
Τηγανητά ρυζομακάρονα με καβούρι και γαρίδες 08/03/2007
-
Τζαμπαλάγια 08/03/2007
-
Ταλιολίνι με γαρίδες και σάλτσα από μάνγκο 08/03/2007
-
Ταλιατέλες με αυγά και με σπανάκι ανάμικτες με σολομό 08/03/2007
-
Ταλιατέλες με κρεμά αβοκάντο και γαρίδες 08/03/2007
-
Ταλιατέλες φρέσκες με λευκό κρασί και σάλτσα από πέστο βασιλικού και χτένια 08/03/2007
-
Ταλιατέλες τηγανητές με γλυκό σολομό 08/03/2007