Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Συνδιάζονται πολύ όμορφα με θαλασσινά.
Καλή όρεξη
-
Κοχύλια γεμιστά με σολομό και σάλτσα άνηθου 09/03/2007
-
Κοχύλια γεμιστά με κρέας καβουριού και μανιτάρια 09/03/2007
-
Κοχύλια ζυμαρικού γεμιστά με σολομό 09/03/2007
-
Κοχυλάκια φλορεντίνα με τόνο 09/03/2007
-
Κοχυλάκια με τόνο και αγκινάρες 09/03/2007
-
Κοχυλάκια με αμαγείρευτη σάλτσα αγκινάρας, ελιάς και τόνου 09/03/2007
-
Καυτερά φετουτσίνια Αλφρέδο 09/03/2007
-
Φετουτσίνια με θαλασσινά Κατζουν 09/03/2007
-
Λιγκουίνια με γαρίδες Κατζουν 09/03/2007
-
Φετουτσίνια cajun 09/03/2007
-
Μακαρονάδα Καραϊβικής με γαρίδες 09/03/2007
-
Καπελλίνι με γαρίδες 09/03/2007
-
Σπαγγέτι Καλαβρίας με αντσούγες 09/03/2007
-
Σαλάτα του καίσαρα με σολομό και κοχύλια 09/03/2007
-
Λιγκουίνια με σολομό cajun 09/03/2007
-
Πέννες με σάλτσα τόνου 09/03/2007
-
Ζυμαρικό με λυθρίνι και μυρωδικά 09/03/2007
-
Ζυμαρικό με γαρίδα και σάλτσα από μανταρινί και βασιλικό 09/03/2007
-
Ζυμαρικό Καραϊβικής με γαρίδες 09/03/2007
-
Ζυμαρικά με χόρτα, σκόρδο, ελιές και αντσούγιες 09/03/2007